Zorgverzekering vergelijken voor goede dekking en scherpe premie

Wil je online je zorgverzekering vergelijken? Je hebt ieder jaar de mogelijkheid om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering. Het is verstandig om de verschillende zorgverzekeraars te vergelijken en een goed beeld te krijgen van de premies die ze rekenen. Sluit je alleen de basisdekking af? De inhoud hiervan ligt wettelijk vast en is bij iedere zorgverzekeraar gelijk. Richt je dus goed op de premie die je betaalt, het mogelijke voordeel van een hoger eigen risico en de vrije keuze voor artsen en andere zorgverleners die je hebt.

Goede dekking en scherpe premie voor je zorgverzekering

Wil je ook een aanvullende zorgverzekering afsluiten? Let dan ook goed op de dekking, in verhouding tot de premie die je bepaalt. Zorgverzekeraars hebben de vrijheid om hun aanvullende pakketten zelf samen te stellen, waardoor je wat dieper in zal moeten gaan op de voorwaarden en de maximale vergoedingen binnen je zorgverzekering.

Hoeveelkrijgjij Zorgvergelijker

In een paar muisklikken vergelijk jij in de rekenmodule de meeste aanbieders van zorgverzekeringen. Wij hebben dit jaar iets nieuws toegevoegd: je kunt namelijke de resultaten van de zorgvergelijker naar jezelf mailen. Aangezien de kans groot is jij je al op onderzoek uit aan het gaan bent in november, begin december of zelfs al eerder… Immers sluit je de verzekering pas eind december af.

Zorgverzekering vergelijken