Het Tj Biljet: belasting terugvragen als jongere of student

Ben jij jongere of student en wil je belasting terugvragen over 2012? Dan kan dat met het Tj Biljet. Het Tj Biljet is het T Biljet voor jongeren, vandaar de “j”. Met het Tj Biljet kun je belasting terugvragen bij de belastingdienst, mits je natuurlijk belasting hebt afgedragen het afgelopen jaar. Had je het afgelopen jaar een bijbaan of vakantiewerk? Dan is de kans groot dat je recht hebt op belastingteruggave en met het Tj Biljet belasting kan terugvragen. Helaas weten veel jongeren niet dat ze recht hebben op belastingteruggave, waardoor ze veel geld mislopen.

De bedragen zijn niet mis: men schat dat de schatkist jaarlijks 50 miljoen euro incasseert omdat jongeren en studenten niet weten dat ze recht hebben op belastingteruggave. Het gemiddelde dat studenten en jongeren terugkrijgen is rond de €300! Had jij de afgelopen vijf jaar een bijbaan of heb je vakantiewerk verricht? Of wil je gewoon binnen vijf minuten weten of je belasting terug kan vragen? Ga niet moeilijk lopen doen met een Tj Biljet, maar vul de tool in op onze website.

Loonheffing terugvragen T BILJET

Vraag in een paar stappen je loonheffing terug. Met Hoeveelkrijgjij.nl bereken je snel je belastingteruggave, en kun je tegen lage kosten je aangifte laten doen.


Geen gedoe met ouderwetse formulieren zoals het Tj Biljet, maar gewoon het geld terug waar je recht op hebt

Het team van Hoeveelkrijgjij.nl streeft naar één ding: zorgen dat jij zo veel mogelijk belasting terugkrijgt terwijl je er zo min mogelijk voor doet. Je hoeft dus niet moeilijk te gaan doen en uit te zoeken hoe je een Tj Biljet moet invullen: wij vullen dat Tj Biljet voor je in. Want hoewel een groot deel van de studenten en jongeren niet eens weet wat een Tj Biljet is en hoe ze belasting kunnen terugvragen, zijn er ook genoeg die het invullen van een Tj Biljet te veel gedoe vinden.

“Vraag in een paar stappen je loonheffing terug. Met Hoeveelkrijgjij.nl bereken je snel je belastingteruggave, en kun je tegen lage kosten je aangifte laten doen.”

Als gecertificeerde belastingadviseurs kunnen wij het Tj Biljet voor je invullen. Zo weet je ook zeker dat je al je belasting terugvraagd: veel aftrekposten zijn bij de leek onbekend en staan ook niet op het Tj Biljet. Vul snel onze kosteloze tool in en je weet binnen vijf minuten hoe veel belasting jij terugkrijgt!

tj biljet jongeren

Het Tj Biljet: belasting terugvragen als jongere

No tax, no pay: zonder risico je belastingteruggave uitbesteden

Hoeveelkrijgjij.nl werkt volgens een uniek principe: no tax, no pay. Als jij je Tj Biljet door ons laat invullen dan hoef je alleen te betalen als wij daadwerkelijk belasting voor je terugvragen. Bij Hoeveelkrijgjij.nl sta jij centraal: geen gedoe en onnodige dure adviezen, maar gewoon je geld terug. Geen zin om je Tj Biljet in te vullen en alles uit te zoeken? Dan kun je je belastingteruggave zonder risico door ons laten doen: je betaalt pas voor onze diensten als deze tot resultaat leiden. Die resultaten zijn niet mis: gemiddeld krijgen onze klanten €300 terug. Ga dus niet moeilijk lopen doen met Tj Biljetten of het T formulier, maar neem het zekere voor het onzekere en laat ons je belastingteruggave doen.

Bepaal in minder dan drie minuten kosteloos hoeveel geld jij terugkrijgt: klik hier! 

tj biljet 2012

Het Tj Biljet

Zonder gedoe je belasting terug in drie stappen

Geen gedoe met het T biljet in 2012 of het T formulier en toch de zekerheid dat je betaalt voor resultaat en geen onnodige kosten maakt: dat is waar Hoeveelkrijgjij.nl voor staat. Wij zorgen dat je in drie stappen zonder gedoe je belasting terugkrijgt:

1. Checken
Jij vult onze gratis tool in op de website en je weet binnen vijf minuten hoeveel belasting jij terug kan vragen.

2. Chillen
Je stuurt ons alle belastingformulieren en blauwe enveloppen. Terwijl jij rustig chilled, vragen wij je belasting voor je terug.

3. Cashen
Gemiddeld krijgen onze klanten €300 terug van de Belastingdienst, en je betaalt ons alleen als wij resultaat voor je boeken: tel uit je winst.

Tj Biljet

Laat je Tj Biljet door ons invullen… Hoe veel krijg jij?