Het T formulier: belasting terugvragen van de Belastingdienst

Als je belasting wilt terugvragen deed je dit met het T formulier, een afkorting van “teruggave formulier” en ook wel T biljet genoemd. Wanneer je dan je loonstrook bij de hand had kon met behulp van het T formulier je ingehouden geld op je loon (belasting) terug krijgen via de Belastingdienst. Vroeger werden jongeren en studenten ook geattendeerd op het T formulier, maar tegenwoordig moet je hier zelf uit zien te komen. Blijkbaar is dat voor vele studenten en jongeren knap lastig!

Vraag binnen 5 minuten honderden euro’s terug! Hoe veel krijg jij?

Waarom zou je belasting willen terugvragen? Iedere werkgever houdt voor zijn werknemers alvast belasting in op zijn of haar loon: loonbelasting dus. Deze loonbelasting wordt soms onterecht ingehouden, want de werkgever moet er van de fiscus vanuit gaan dat je full time werkt, ook al heb je maar een bijbaan. Dit onterecht ingehouden belastinggeld kun je terugvragen. Wij maken dat erg gemakkelijk!

Oplossing T formulier

Hoeveelkrijgjij.nl biedt nu een ook oplossing voor het T formulier! Met onze betrouwbare, veilige en nauwkeurige online software laten wij jou zien wat je aan belasting via het T formulier terug kunt gaan krijgen, helemaal gratis! Vervolgens kun je ons je belasting voor jou laten terugvragen, zodat je zeker weet dat je al het geld terugkrijgt waar jij recht op hebt. Zonder risico, want onze belastingadviseurs werken volgens het “no tax, no pay” principe: als jij geen belasting terugkrijgt, hoef je ons niets te betalen! Gemiddeld krijgen onze klanten € 300 terug, dus bereken snel hoe veel jij terugkrijgt:

T formulier 2012

Geen gedoe met blauwe enveloppen en toch je belasting terug? Klik hier!

Nieuwe T formulier van de belasting

Via onze online software rekenen je zelf kosteloos en 100% nauwkeurig uit wat jij aan belasting terug kan vragen! De Belastingdienst zegt het niet leuker te maken, maar wel makkelijker. Echter was dit in het tijdperk van het t formulier. Zonder dit T formulier is het simpelweg lastiger voor jongeren.


Dus vergeet het t formulier en doe het op deze manier. Vraag in een rap tempo je euro’s terug, zonder moeilijk te doen. Het geld is gewoonweg van jou en zonder dit t formulier moet jij het ook kunnen terugvragen!

Klik hier om te kijken hoe het werkt!

t formulier

t formulier

Meer informatie over belasting terugvragen?

Wil je meer info over alles rond de belastingteruggave? Check onze pagina’s over het Tj Biljet, het T Biljet en belasting terugvragen voor jongeren. Wij willen je zo volledig mogelijk informeren over je belastingteruggave, of je dit nu doet met het T formulier of anders. En vergeet niet onze gratis tool in te vullen om te checken hoe veel belasting jij terug krijgt. Hoeveel krijg jij?