Heel veel studenten hebben recht op belastingteruggave, omdat veel studenten naast hun studie een (bij)baan hebben of vakantiewerk doen. Als student betaal je belasting, net als iedereen met een baan. Een groot deel van deze belasting betaal je als student onterecht en kun je dus terugvragen van de Belastingdienst. Er zijn echter maar weinig studenten die belasting terugvragen, vaak omdat ze niet weten dat ze recht hebben op belastingteruggave of het invullen van alle formulieren te lastig vinden. Ben jij student en wil je belasting terugvragen? Dan ben je bij hoeveelkrijgjij.nl aan het juiste adres!

 

Vraag nu online je loonheffingen terug

 

Op onze site kun je namelijk kosteloos een belasting check doen als student: vul onze vragenlijst in en je weet binnen 5 minuten hoe veel belasting jij als student terug kan vragen. Meteen je belasting terugvragen? Laat onze belastingadviseurs het doen! Dan weet je zeker dat je zonder gedoe het maximale uit je belastingteruggave kan halen. Wij vullen de formulieren voor je in en jij hoeft verder niets te doen! Daarnaast werken wij volgens een uniek principe: no tax, no pay. Krijg jij als student geen belasting terug, dan hoef je niets te betalen!

Belasting terugvragen

“Vraag in een paar stappen je belasting terug. Met Hoeveelkrijgjij.nl bereken je snel je belastingteruggave, en kun je tegen lage kosten je aangifte laten doen.”

 

Belasting student: leuker en makkelijk bij Hoeveelkrijgjij.nl!

Wij maken het terugvragen van belasting voor de student zowel leuker als makkelijker. Leuker omdat wij met onze expertise meestal meer belasting terug kunnen vragen dan de gemiddelde student (gemiddeld vragen wij voor studenten € 300,- belasting terug). Makkelijker omdat wij al het werk voor je doen, zodat jij rustig kan chillen in plaats van te zwoegen op je belastingteruggave. Hoeveelkrijgjij.nl is een jong bedrijf met één doel: voor elke student belasting een leuk onderwerp maken. Geen gedoe met formulieren zoals het T Biljet, T formulier of Tj Biljet maar gewoon je geld terug.

 START NU DE AANGIFTETOOL

 en regel in no-time jouw belastingteruggave

Als student belasting terugvragen: makkelijk én veilig

Bij Hoeveelkrijgjij.nl is het voor studenten makkelijk om belasting terug te vragen: je vult de tool in (kost maar vijf minuten), geeft ons eventueel aanvullende informatie en onze professionals vragen je belasting voor je terug. Je loopt geen risico op onnodige kosten, omdat je als student bij ons alleen betaalt als wij ook resultaat voor je boeken. Krijg jij geen belasting terug, dan hoef je ons niets te betalen. Als student belasting terugvragen is bij ons niet alleen makkelijk, maar ook veilig: wij zijn een gecertificeerde belastingadviseur en gaan dus zorgvuldig met jouw gegevens om. Zo kun je dus zonder zorgen je belasting door ons laten afhandelen en weet je zeker dat je het maximale bedrag terugkrijgt.

 

 

 

Belasting student: geen goede combinatie

Inmiddels weten we bij Hoeveelkrijgjij.nl dat de woorden “student” en “belasting” slecht met elkaar matchen. Veel studenten zijn slecht op de hoogte als het over hun rechten en plichten jegens de fiscus gaat. Studenten vragen belasting niet terug, ook al hebben ze er recht op. Als een student belasting terugvraagt, kent hij vaak niet alle aftrekposten. En maar heel weinig jongeren weten waar ze betaalbare hulp kunnen vinden voor hun belastingteruggave. Daarom willen wij je vragen om iedereen die worstelt met T Biljetten, T formulieren, het Tj Biljet of andere belastingzaken te wijzen op onze site: wij zijn er om studenten te helpen het maximale uit hun belastingteruggave te halen. Hoe veel krijg jij?