Jezelf tegen zorgkosten indekken? Een reisverzekering afsluiten als je een vakantie boekt? Natuurlijk! Er zijn echter ook verzekeringen waar je misschien minder snel aan denkt – maar die minstens zo belangrijk zijn!

Als je jong bent en middenin het leven staat, hebben verzekeringen misschien niet je hoogste prioriteit. Toch ben je waarschijnlijk wel ‘gewoon’ verzekerd als het gaat om zorgkosten, een reisverzekering of een autoverzekering. Maar een levensverzekering? Toch kan ook jouw leven een onverwachte wending nemen. Het is daarom wel degelijk belangrijk om je af te vragen hoe je kunt zorgen voor zekerheid, zowel voor jezelf als voor de mensen om je heen.


Verzeker dat wat telt

Met je auto, je medische kosten en je vakanties heb je het allerbelangrijkste nog niet gedekt: je eigen leven! Wat nou als jou iets overkomt? Iets wat zo ernstig is dat je komt te overlijden? Het is iets waar je liever niet over nadenkt, zeker niet als je bruist van levenslust. Hier sta je trouwens niet alleen in. Uit eerder onderzoek van TNS Nipo blijkt dat vier op de vijf Nederlanders nooit praten over hun levenseinde. Toch is het iets waar we uiteindelijk allemaal mee te maken krijgen.

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_5664748393dae_search-form” cat_id=”0″ cat_select=”0″ default_search=”levensverzekering” name=”levensverzekering” sub_id=”zorgeloos-leven-met-een-levensverzekering” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Voor elk wat wils

Ieder leven kent een begin en een einde: als je dat beseft, is de stap naar een levensverzekering ineens een stuk kleiner. Om je een beeld te geven van wat er allemaal kan, zetten we wat zaken voor je op een rijtje. Een levensverzekering heeft te maken met hoe jouw leven verloopt en vooral met jouw levenseinde. Onder dit verzamelbegrip vallen verschillende verzekeringen. Zo zijn er:


 1. De overlijdensrisicoverzekering

  Deze verzekering is er om je partner of je eventuele gezin na jouw overlijden financieel gezien het leven te laten leiden zoals jij dat voor hen gewild had. Meer weten? Op internet is veel informatie over de overlijdensrisicoverzekering te vinden.

 1. De uitvaartverzekering

  De uitvaartverzekering is er in soorten en maten:

 • Kies je voor een kapitaal(uitvaart)verzekering, dan komt bij jouw overlijden geld vrij waarvan je nabestaanden de uitvaart kunnen betalen. Hoeveel dit is, hangt samen met de polisvoorwaarden en de premie die je betaalt.
 • De natura-uitvaartverzekering verzekert je nabestaanden van diensten en concrete zaken die nodig zijn voor een uitvaart. Je kunt kiezen voor verschillende pakketten, eventueel in combinatie met een vrij te besteden geldbedrag.
 1. De pensioenverzekering of lijfrenteverzekering

  Bij pensioen- en de lijfrenteverzekeringen draait het om sparen of beleggen voor je toekomstige pensioen, waarbij opgebouwd spaarkapitaal bij jouw overlijden aan je nabestaanden uitgekeerd kan worden.

Zorgeloos leven met een levensverzekering

Zorgeloos leven met een levensverzekering

Goed geregeld

De eerste twee varianten van de levensverzekering sluit je vooral af voor de mensen die achterblijven; zij hebben immers al genoeg aan hun hoofd als jou iets overkomt. De ver-van-je-bed-show voor jonge mensen als jij? Integendeel! Als je een levensverzekering afsluit, geeft jou dat de rust en ruimte om zorgeloos voluit te leven. Juist omdat je dat wat écht belangrijk is, goed hebt geregeld!