Denk je na over een doorlopende reisverzekering en wil je nagaan of je deze zelf af dient te sluiten? Je kunt gebruik maken van verschillende soorten reisverzekeringen:

  • Een eenmalige reisverzekering
  • Een doorlopende reisverzekering
  • Een reisverzekering van je ouders met gezinsdekking

 


[daisycon_reis mediaid=”217026″ amount=”5″]

 

Verzekering van je ouders

Hebben je ouders een doorlopende reisverzekering met gezinsdekking? Dan is de kans groot dat je hier gewoon gebruik van kunt blijven maken, ook wanneer je op kamers woont of je zelf op vakantie gaat (zonder je ouders). Het is in dat geval niet nodig om een eigen (doorlopende) reisverzekering voor jongeren af te sluiten. Ga je op wintersport of een andere avontuurlijke vakantie? Dan is het wel de moeite waard om de dekking vooraf goed te controleren, om na te gaan of deze voldoende uitgebreid is.


Doorlopende reisverzekering veelal goede keuze voor jongeren

Doorlopende reisverzekering veelal goede keuze voor jongeren

Een eigen reisverzekering voor jongeren

Blijkt de reisverzekering onvoldoende dekking te bieden, of hebben je ouders geen gezinspolis (meer) waar je gebruik van kunt maken? Het is in die gevallen verstandig om zelf een reisverzekering voor jongeren af te sluiten. Zorg ervoor dat je de dekking goed afstemt op het type reis dat je zal maken, bijvoorbeeld naar de bergen of naar een uitgaansgebied met tal van discotheken. Bovendien heb je de keuze uit een eenmalige of een doorlopende reisverzekering. Ben je jaarlijks 20 dagen of meer in het buitenland of in Nederland op reis? Dan is het de moeite waard om gebruik te maken van een doorlopende reisverzekering, waarmee je het gehele jaar door kunt rekenen op de dekking.

Online doorlopende reisverzekering afsluiten

Je kunt eenvoudig online een doorlopende reisverzekering voor jongeren afsluiten, je hoeft daar de deur niet voor uit. Zorg ervoor dat je de verschillende modules goed bekijkt en vergelijk deze met het type vakantie dat je zal gaan vieren. Is het verstandig om aanvullende fysieke risico’s af te dekken, of wil je er aan de andere kant voor zorgen dat je een zo scherp mogelijke premie betaalt? Je kunt online reisverzekeringen voor jongeren vergelijken, om eenvoudig na te gaan waar je voor een eerlijke premie kunt rekenen op een polis met een goede dekking.

reisverzekering vergelijken

Maak gebruik van onze gratis reisverzekeringvergelijker