De autoverzekering voor jongeren vormt over het algemeen een flinke kostenpost. Jongeren tot 24 jaar zijn relatief vaak betrokken bij ongevallen, waardoor verzekeraars een hogere premie berekenen dan voor anderen. Heb jij je tijdig aangemeld voor de Trials-dagen bij Interpolis? Dan kun je rekenen op 2x 10% korting op de premie.

Standaard 10% korting op de premie

Sluit je online een autoverzekering af bij Interpolis? Je kunt als jongere dan direct rekenen op 10% korting op de premie, wanneer je bankiert bij de Rabobank. Op die manier valt de hogere premie voor jongeren toch weer wat lager uit. Interpolis maakt er namelijk geen geheim van dat de premie wat hoger ligt dan die voor volwassenen. Jongeren betalen bij andere verzekeraars echter zo’n 5 – 7x meer premie, daar wil de verzekeraar graag wat aan doen.


Inschrijven voor de Trials-dag

Je had tot 2 november de mogelijkheid om je in te schrijven voor de Trials-dag, een initiatief waarmee Interpolis de rijvaardigheid van jongeren wil verbeteren. Je kunt er daarmee voor zorgen dat je je beter bewust wordt van de gevaren op de weg, om je meer veilig door het verkeer te kunnen bewegen. Je loopt minder risico op een ongeval of een aanrijding. Dat is voor jou natuurlijk goed nieuws, terwijl het Interpolis een gemiddeld lager risico op uitkering binnen de autoverzekering voor jongeren oplevert.

Bij succes nog eens 10% extra korting

Deelname aan de Trials-dagen is vervolgens mogelijk tot 31 december van dit jaar. Je hebt wat dat betreft twee maanden de tijd om te werken aan je rijvaardigheid. Neem je met succes deel aan deze dagen? Je kunt dan rekenen op nog eens 10% korting op de premie. Dit betekent dat je 2x 10% korting premie ontvangt, waardoor zelfs de autoverzekering voor jongeren relatief voordelig uit zal vallen. Interpolis wil je daarmee in ieder geval gedeeltelijk tegemoet komen. Uiteraard is het van belang om te bankieren bij de Rabobank, wanneer je bijvoorbeeld komend jaar gebruik wilt maken van deze mogelijkheid.