Berekenen hier gratis jouw teruggave zorgtoeslag!

Als blijkt dat jij voldoen aan alle voorwaarden is uiteraard een belangrijke vraag: wanneer is mijn inkomen te hoog om nog zorgtoeslag te mogen ontvangen? Wanneer jij alleen woont en geen toeslagpartner hebt, dan mag jij een maximaal jaarinkomen hebben van € 28.482 op dit moment van schrijven. Pas op, want alle jaren veranderen deze regels weer!

Zorgtoeslag aanvragen en berekenen op Leuker.nl

Zorgtoeslag aanvragen en berekenen op Leuker.nl

[bol_bestsellers limit=”5″ block_id=”bol_5e31ddee05e3b_bestsellers” cat_id=”0″ name=”Bestsellers Bol.com” sub_id=”” title=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]


Voldoe jij aan al deze voorwaarden zoals uitgelegd? Regel dan snel met de button hieronder jouw zorgtoeslag!

Zorgtoeslag aanvragen

Help! Mijn inkomen verandert

Wanneer jouw inkomen anders wordt, bijvoorbeeld doordat:


  • Jij een hoger salaris hebt gekregen
  • Jij een andere baan hebt gevonden met een ander salaris
  • Jij hebt besloten met pensioen te gaan of minder (wilt) gaan werken
  • Jij werkloos bent geworden

Als dit, of iets anders, het geval is geef het dan snel door aan de Belastingdienstdienst. Lees hier hoe jij dit zelf kunt doorgeven aan de Belastingdienst. Zij adviseren overigens om de wijzigingen binnen vier weken door te geven, houd je hier ook aan.

Zorgtoeslag aanvragen

Wat is een toeslagpartner?

Een toeslagpartner is bijvoorbeeld jouw echtgenoot of je geregistreerde partner. Belangrijk om te weten is dat ook iemand anders die op hetzelfde adres als jijzelf staat ingeschreven jouw toeslagpartner kan zijn!

Heb jij een vraag over wat jij maximaal mag verdienen om zorgtoeslag te krijgen? Stel je vraag hieronder.


Berekenen hier gratis jouw teruggave zorgtoeslag!