Berekenen hier gratis jouw teruggave zorgtoeslag!

Weet jij wat zorgtoeslag is?

In Nederland heb je recht op zorg wanneer je ziek wordt. Om dit betaalbaar te houden is iedereen verzekerd voor ziektekosten. Maar stel dat je het geld daarvoor niet helemaal kunt opbrengen? Omdat je nog geen baan hebt bijvoorbeeld. Dan is er goed nieuws voor jou, want iedereen van 18 jaar of ouder kan zorgtoeslag aanvragen.

Zorgtoeslag aanvragen en berekenen op Leuker.nl

Zorgtoeslag aanvragen en berekenen op Leuker.nl

[bol_bestsellers limit=”5″ block_id=”bol_5e31ddee05e3b_bestsellers” cat_id=”0″ name=”Bestsellers Bol.com” sub_id=”” title=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]


Regel hier je zorgtoeslag

Regel hier je zorgtoeslag

Uitbetaling

De zorgtoeslag is een bedrag dat jij elke maand krijgt van de staat om de zorgpremie te betalen. Je krijgt het op je rekening of laat het rechtstreeks aan de verzekeraar betalen; dat is jouw keuze. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen. Zo zorgt de overheid ervoor dat jij zorg kunt krijgen als je dat nodig hebt. Bijvoorbeeld van de huisarts. Zorgtoeslag voor 2013 aanvragen? Klik op de button hierboven.

Let op! Je bent verplicht snel belangrijke wijzigingen door te geven als je zorgtoeslag ontvangt. Zoals een hoger of lager inkomen of een verhuizing. Als er iets verandert in je financiële situatie kun je de zorgtoeslag wijzigen op www.toeslagen.nl.

Veranderingen

Dus heb je een andere baan, een nieuwe opdrachtgever of is er iets anders in je geldsituatie veranderd, geef dit dan meteen door. Want de zorgtoeslag is inkomensafhankelijk en daarom moet je veranderingen altijd doorgeven. Dit is extra belangrijk omdat je teveel ontvangen toeslag altijd moet terug betalen. Op de site van de belastingdienst kun je berekenen op hoeveel geld je recht hebt. Daar kun je ook wijzigingen doorgeven. Je kan zorgtoeslag aanvragen tot september van dit jaar.


Zorgverzekering vergelijken

Berekenen hier gratis jouw teruggave zorgtoeslag!