Berekenen hier gratis jouw teruggave zorgtoeslag!

Wanneer jij aan alle voorwaarden voldoet voor zorgtoeslag, dan kun jij het nu direct aanvragen. Je kunt zorgtoeslag aanvragen via de BelastingTelefoon of via het internet (mijntoeslagen). Vind je dit lastig, dan zijn er vele andere wegen die naar Rome leiden.

Zorgtoeslag aanvragen en berekenen op Leuker.nl

Zorgtoeslag aanvragen en berekenen op Leuker.nl

[bol_bestsellers limit=”5″ block_id=”bol_5e31ddee05e3b_bestsellers” cat_id=”0″ name=”Bestsellers Bol.com” sub_id=”” title=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]


Zorgtoeslag aanvragen

Zorgtoeslag aanvragen

Je hoeft zorgtoeslag maar 1 keer aan te vragen, daarna krijg je steeds aan het einde van elk jaar een brief (voorschotbeschikking) met hierin de gegevens op basis waarvan jij het jaar op toeslag zult ontvangen.
Regel nu snel en eenvoudig je zorgtoeslag door op onderstaande knop te klikken.

Geef altijd de goede informatie

De fiscus kan het niet vaak genoeg herhalen: zorg dat je de juiste gegevens aanlevert. Dit voorkomt onnodige wachttijden rondom je aanvragen (evenals uitbetalingen) en het zorgt er ook voor dat je achteraf niet tegen verrassingen aan loopt.

Zorgverzekering vergelijken


Berekenen hier gratis jouw teruggave zorgtoeslag!