Al eerder schreven we erover: financiële onafhankelijkheid. Het speelt een belangrijke rol in het leven van een student en het blijft een terugkerend topic. Ondanks al jouw harde werk, wegen je inkomsten soms niet op tegen je uitgaven. Af en toe wil je iets leuks kopen en ook jij shopt vast wel eens online. Maar vaak resulteert dit in een lege portemonnee aan het einde van de maand. Zalando to the rescue. Zij bieden je namelijk de kans om een studiebeurs van €4.000,- te winnen. Hoe? Door jouw eigen briljante idee!

€4.000,- verdienen met Zalando’s studiebeurs

€4.000,- verdienen met Zalando’s studiebeurs


Iedereen koopt wel eens iets online – boeken, een concertticket, een nieuwe schooltas of een complete outfit. Maar wanneer je met jouw virtuele winkelmand menig webshop afstruint, vind je dan eigenlijk wel wat je zoekt? Vind jij de juiste inspiratie en krijg je tijdens het shoppen het advies dat je nodig hebt? Een belangrijk vraagstuk waar Zalando iedere dag mee in de weer is. Iedere dag vragen zij zich weer af hoe zij hun klanten kunnen voorzien van de beste online shopping experience. Wat mis jij als je online shopt en hoe zou dit volgens jou beter kunnen? Heb jij als student hier een eigen visie over of misschien wel de gouden tip? Zet jouw idee dan op papier en doe mee met Zalando’s “Best in class”- competitie!

Hoe doe je mee?

  1. Schrijf een essay van 2.000 – 3.000 woorden (ongeveer 5 á 7 A4 Tjes) waarin je antwoord geeft op de volgende vraag: “Hoe kan Zalando ten opzichte van fysieke kledingwinkels een betere online shopping experience bieden in de vorm van inspiratie, stijladvies en de juiste begeleiding?”
  2. Stuur jouw essay in PDF-formaat, samen met een inschrijvingsbewijs van het huidige academiejaar voor vrijdag 30 juni 2017, 23u59 op naar: bestinclass@zalando.nl.
  3. Op vrijdag 14 juli 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt. Naast een geldpot van €4.000 wordt de winnaar uitgenodigd voor een tweedaagse e-commerce-experience bij Zalando in Berlijn.

Meer informatie?

Check www.zalando.nl/best-in-class/ of stel onderaan dit blog je vraag!

Op zoek naar een stage, traineeship of startersbaan? Zalando heeft verschillende vacatures in de aanbieding. Bekijk ook hoe medewerkers het werken bij Zalando ervaren en zet jouw volgende carrièrestap.