Zou jij het liefst zoveel mogelijk verre reizen willen maken? Reisblogsters Nienke – ook wel bekend als ‘The Travel Tester’ – en Manouk van ‘Bunch of Backpackers’ doen dit al van jongs af aan; hun leven draait om reizen. Via hun reisblogs delen zij hun reiservaringen, foto’s en geven ze tips aan andere reizigers. Reis-blogs.nl interviewde beide blogsters.

Born a travel tester
Nienke Krook groeide op in een reislustig gezin en reisde als kind al de wereld rond met haar ouders en broer. Ze woont nu in Londen, heeft in Sydney gewoond en is in 29 landen geweest, waaronder Cambodja, India, Nepal, Canada en Nieuw-Zeeland. Maar haar favoriete bestemming is Japan, een land dat zij inmiddels al 5 keer heeft bezocht. Als Nienke niet op reis is werkt ze onder meer als social media manager. Wil je meer weten over Nienke en haar reiservaringen? Lees dan haar interview op Reis-blogs.nl en bekijk enkele van haar reisfoto’s.


vakver_728x90_1f

Go local!
Manouk begon ook al op jonge leeftijd met reizen. Ze heeft ondertussen al 35 landen bezocht, waaronder Korea, Thailand, China, Bolivia en Peru. Ze reist het liefst alleen en houdt ervan om ‘local’ te gaan: doen wat de locals doen dus. Manouk werkt als arts in Rotterdam en heeft tijdens haar studie Geneeskunde stage gelopen in onder meer Kenia, Thailand en Suriname. Als je meer wilt weten over Manouk en een paar van haar reisfoto’s wilt zien, lees dan haar interview.