Onze ExpediaPioneer Daisy is ondertussen precies halverwege het Pioneerjaar. Ze heeft al ontzettend veel gedaan en gezien in Nederland, van Wadlopen bij Texel en carnaval vieren in Kielegat tot 32 kilometer wandelen over de Afsluitdijk.

En dus… werd het tijd voor een kleine break. Even relaxen, en tja, dat is het fijnst in de zon. En zon is er in overvloed op de Nederlandse Antillen. Vorige week vloog Daisy naar Sint Maarten voor een verblijf van een paar dagen. Daarna vloog ze door naar Curaçao, waar ze tot 31 maart blijft. Het is om jaloers op te worden!


Vliegtuigen bij het strand
Op Sint Maarten deed Daisy met de bus een rondje over het eiland en nam zij een kijkje bij het beroemde (of beruchte?) Maho Beach. De landingsbaan van de luchthaven van Sint Maarten ligt direct achter het strand, waardoor de vliegtuigen nogal laag over komen vliegen. Een spectaculair gezicht!

Klimmen en duiken op Curaçao
Op Curaçao gaat Daisy uiteraard naar Willemstad, waar zij onder meer de Handelskade met de bekende gekleurde huizen zal bezoeken. Verder gaat zij de Christoffelberg beklimmen en gaat ze in Shete National Park de natuur in. En een bezoek aan Curaçao is eigenlijk niet compleet zonder een duik in de onderwaterwereld. Gelukkig heeft Daisy haar duikbrevet.

Vakantie vergelijken doe je hier

Vakantie vergelijken doe je hier

Wil je weten wat Daisy verder allemaal gaat doen op de Antillen? Houd dan haar blog in de gaten en volg haar op Twitter! Waarschijnlijk komen daar de komende dagen nog veel fijne tropische foto’s voorbij ….


Heb jij tips voor Daisy op Curaçao? Laat het weten onderaan dit artikel!