Afgelopen weekend was het dan zover: Daisy Scholte is als Expedia Pioneer begonnen aan haar reis door ons mooie landje. Haar eerste activiteit was afgelopen vrijdagavond, toen er berichten waren dat het noorderlicht goed te zien zou zijn in Nederland. Daisy ging op expeditie en sloot zich aan bij een groep ‘poollichtjagers’ bij de Emma-Piramide in Rozendaal op de Veluwe. Benieuwd of ze het noorderlicht ook echt gezien hebben? Je leest het in Daisy’s blog!

De hoedjes van Prinsjesdag

Een dag later was Daisy aanwezig bij de Hatwalk in Den Haag. Deze modeshow – met hoedjes in de hoofdrol – werd georganiseerd in verband met Prinsjesdag. Op die dag is het dragen van hoedjes al jaren een traditie. Maar hoe is deze traditie eigenlijk ontstaan? Daisy vroeg het oud-politica Erica Terpstra, die voor de camera antwoord gaf.


vakver_728x90_1f

De gouden koets

Prinsjesdag wilde Daisy beleven zoals echte die-hard fans van het Koninklijk Huis dat doen. Oftewel: gehuld in nationale kleuren voor dag en dauw op pad naar Den Haag, om een goede plek te veroveren. En dat lukte. Ze maakte vrienden voor een dag, zwaaide naar de koningin en haar foto van de gouden koets staat op NuFoto.nl. Daisy was zelfs heel even te zien in het Journaal. Kortom: missie geslaagd!

En dit is nog maar het begin. Houd Daisy’s blog dus in de gaten voor haar volgende avonturen.