Ook op vakantie willen we tegenwoordig in contact blijven met het thuisfront, de beschikking hebben over muziek en video’s en op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Gelukkig worden moderne elektronicaproducten steeds kleiner en gesofisticeerder. En dat zonder een verlies aan kwaliteit. In dit artikel werpen we een blik op een paar elektronicaproducten die een prima reisgenoot vormen.

Bluetooth-Speakers

Bluetooth-speakers zijn elektronicaproducten die zich kenmerken door hun flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. De open standaard van Bluetooth zorgt ervoor dat je niet langer meer hoeft te haspelen met kabels en je speakers overal kunt gebruiken. Ideaal dus om ook op vakantie een feestje te bouwen en met familie of vrienden naar de beste muziek te luisteren. Speakers als de JBL Flip 3 of de JBL Pulse 2 passen bijvoorbeeld prima in je handbagage en vormen dus ideale reiscompagnons.


JBL Flip 3 en Pulse 2

Zowel de Flip 3 als Pulse 2 van JBL zijn complete en draagbare Bluetooth-luidsprekers die uitpakken met een verrassend krachtig en kamervullend stereogeluid. De ultra-compacte luidsprekers worden gevoed door een oplaadbare Li-ion batterij die maar liefst 10 uur speeltijd biedt voor stereo en audio van een hoge kwaliteit. De Flip 3 en Pulse 2 zijn bovendien duurzaam, robuust en door de spatdichte afwerking ook bestand tegen een beetje water. De ideale muzikale reispartners dus, zowel op het strand, op een zonovergoten ochtend of op een regenachtige avond. Op de salepagina van JBL is de Flip 3 al verkrijgbaar vanaf 99 euro, terwijl dit type speaker refurbished al vanaf 89 euro beschikbaar is. De Pulse 2 kost nieuw 199 euro en is refurbished al te krijgen voor 129 euro.

Draadloze headphones

Wil je ook onderweg in de trein, auto of het vliegtuig genieten van je favoriete muziek? Of zonnend op het strand een aflevering van South Park of The Walking Dead bekijken? Dan is een goed setje draadloze headphones eigenlijk een must. Dan zit je goed met de Everest Elite-koptelefoon van JBL. De draadloze headphones zijn in staat om verbinding te maken met elk willekeurig Bluetooth-apparaat. Het ergonomische ontwerp zorgt er bovendien voor dat de koptelefoon zich automatisch aanpast aan de unieke contouren van jouw oren. Baanbrekende ruisonderdrukkingstechnologie en automatische geluidskalibratie zorgen bovendien voor een uniek en vlekkeloos geluid. De auto-off-functie zorgt er bovendien voor dat de Everest Elite 700 automatisch wordt uitgeschakeld als je hem niet gebruikt. Deze kwalitatief hoogwaardige koptelefoon kost normaal 279 euro, maar is via de sale momenteel te krijgen voor 199 euro.


In ear-headphones

Wellicht heb je een voorkeur  voor de wat compactere in ear-headphones. In dat geval zijn de JBL Synchros Reflect-A (Android, universeel) en -I (IOS) wellicht interessante opties. Deze headphones zijn ideaal als je muziek nodig hebt als begeleiding bij het sporten of wandelen. De oordopjes zijn zo ontworpen dat ze onder vrijwel alle omstandigheden in je oren blijven zitten. Dankzij de ingebouwde magneetjes klikken de headphones samen als je ze om de hals slaat. Zo behoort het probleem van loshangende kabels tot het verleden. Door de op maat verstelbare kabellengtes is het nog nooit zo makkelijk geweest om de perfecte pasvorm in te stellen. Een reflecterend koord zorgt er bovendien voor dat je met de Synchros Reflect-A ook in het donker zichtbaar bent. Via de speciale kortingspagina van JBL kun je de Synchros-A bestellen voor € 57,99 (normaal € 67,99). De Synchros-I kost er € 60,99 (normaal € 69,99).

Kortingscode voor elektronicaproducten van JBL

Heb je interesse in een van de bovenstaande producten? Dan is het leuk om te weten dat JBL tot eind mei een kortingscode beschikbaar stelt die een prijsvoordeel van 10 procent oplevert op het gehele assortiment van JBL.nl. De kortingscode is alleen geldig voor nieuwe klanten (nieuwe accounts en dus eenmalig te gebruiken). De code is NEW-MEMBER-JBL10 en is geldig tot en met 31 mei, ook op sale- en outlet-artikelen.

Wat vind jij handige elektronicaproducten voor op vakantie? En heb je nog tips voor ons? Deel het hieronder.