Het is 2015! Een nieuw jaar, waaraan onze ExpediaPioneer Daisy enthousiast is begonnen. Inmiddels heeft Daisy er bijna vijf maanden op zitten, maar er is nog genoeg te zien en doen in Nederland voor de rest van haar Pioneer-jaar.

Na een knallende jaarwisseling in Rotterdam, met een vuurwerkshow vanaf de Erasmusbrug, begon Daisy 2015 met de traditionele Nieuwjaarsduik in Scheveningen, compleet met de bekende Unox-muts. Niet dat die veel helpt tegen het koude zeewater… Hoe koud het was lees je in haar blog, met video.


Bucketlist

Het begin van een nieuw jaar is een goed moment om na te denken over je plannen, en dat heeft Daisy dan ook gedaan. Voor de resterende maanden van haar Pioneerjaar – dat nog loopt tot september 2015 – heeft zij een bucketlist gemaakt. Zo wil Daisy graag een keer skydiven en een ballonvaart maken, de Oostvaardersplassen ontdekken en een keer eten bij sterrenrestaurant De Librije. Maar er staat natuurlijk nog veel meer op haar lijst. Bovendien zijn tips ook altijd welkom!

reisverzekering vergelijken Maak gebruik van onze gratis reisverzekeringvergelijker

WK Klunen

Op 17 januari deed Daisy mee aan een oer-Hollandse wedstrijd: het WK klunen. Ja ja, een echt wereldkampioenschap. Dit WK wordt sinds een paar jaar gehouden in het Friese Grou. Het is een groot feest en eigenlijk een beetje het carnaval van het noorden. Als je tijdens de kluunwedstrijd alle stempels hebt verzameld krijg je een medaille. De winnaar – en dus wereldkampioen – mag daarnaast 48 blikken erwtensoep mee naar huis nemen. Lees Daisy’s blog als je wilt weten of zij voorlopig alleen maar erwtensoep eet.


Heb jij tips voor Daisy’s bucketlist? Laat het weten onderaan dit artikel!