Hebben jullie deze vacature al voorbij zien komen? Online reisagent Expedia is op zoek naar een ‘Expedia Pioneer’ in Nederland. Deze Pioneer gaat vanaf augustus een jaar lang door Nederland reizen om alles wat er te zien en te doen valt in ons land in kaart te brengen. De Pioneer zal zijn of haar reiservaringen delen via blogs en social media, om zo iedereen op de hoogte te houden.

Reizen

Dit unieke Europese project start overigens niet alleen in Nederland, maar ook in Spanje, Frankrijk, Italië, Duitsland en Engeland. In alle landen wordt gezocht naar iemand die zijn eigen land beter wil leren kennen en daarvan verslag wil doen. Deze fulltime baan – want dat is het – is een echte buitenkans voor iedereen die houdt van reizen, een brede belangstelling heeft en sociaal en creatief is. Leeftijd, achtergrond en werkervaring zijn niet zo belangrijk, maar je moet de Nederlandse taal wel goed beheersen en beschikbaar zijn voor een jaar vanaf augustus 2014.


Reizen als baan

Sightseeing en activiteiten

Ben jij wel eens op de Zaanse Schans geweest, of in het Anne Frank Huis? Zou jij wel eens willen wadlopen of skûtsjesilen in Friesland of fietsen in Nationaal Park Hoge Veluwe? Zo ja, dan is dit misschien wel jouw droombaan. En het mooiste is: je krijgt er nog voor betaald ook! Een wereldbaan dus, en dat gewoon in Nederland.

Aanmelden als Pioneer

Om je aan te melden moet je een formulier invullen en een korte video (van slechts 90 seconden!) speciaal voor deze aanmelding maken waarin je jezelf presenteert.

Dus… ben jij de persoon die Expedia zoekt? Ga dan naar deze website en meld je aan voor 27 juni 2014! Ken jij iemand die interesse zou kunnen hebben in deze baan? Deel dan dit artikel!