Een paar weken geleden vertelde ik jullie over de droombaan van Expedia Pioneer Nederland. Inmiddels is de deadline voor aanmelden verstreken. We hebben meer dan 200 aanmeldingen ontvangen, met de vereiste aanmeldvideo.

Een groot deel van de video’s kwam pas in de laatste dagen voor de sluitingsdatum binnen. We hebben ondertussen alle video’s bekeken – de meeste meerdere keren – en dat was een hele klus… Nieuwsgierig naar de video’s? Je kunt ze bekijken op de Pioneer-website.


Boot Camp

Nu is het tijd voor stap twee: het selecteren van tien kandidaten voor een online interview. Uit deze tien kandidaten selecteren we er twee voor de volgende ronde. En dat is de ‘Boot Camp’ in Londen, begin augustus. Tijdens deze Boot Camp, die ruim een week gaat duren, maken de kandidaat-Pioneers van de zes deelnemende landen kennis met het team en met elkaar, en nemen ze deel aan trainingen.

Wie-o-wie

Aan het eind van de Boot Camp zal dan eindelijk bekend worden wie de Expedia Pioneer voor Nederland gaat worden. Deze persoon gaat vanaf eind augustus een jaar lang op pad door Nederland, naar bekende bezienswaardigheden, festivals en musea, maar juist ook naar de verborgen plekken. Want er is in Nederland veel meer te doen en te zien dan je denkt.

Benieuwd naar de avonturen van de Pioneer? Zodra hij of zij start is alles te volgens via Reis-blogs.nl en social media!