Na een uitgebreide selectieprocedure – van aanmeldvideo en online sollicitatiegesprekken tot een 10-daagse Boot Camp – zijn we eruit: Daisy Scholte is de Expedia Pioneer voor Nederland! Vanaf september gaat zij een jaar lang door Nederland reizen, naar bekende bezienswaardigheden en festivals, maar ook op zoek naar verborgen schatten.

Tijdens een intensieve Boot Camp in Londen volgden de finalisten uit de zes deelnemende landen verschillende trainingen op het gebied van bloggen, SEO, social media, fotograferen en filmen. Wat zij leerden tijdens deze trainingen moesten ze uiteraard meteen in de praktijk brengen, met (blog)opdrachten in Londen. Er was een fotoshoot met alle kandidaten en ze zijn op blogging-festival Blogstock geweest, waar ze workshops konden volgen en kennis konden maken met andere reisbloggers.


vakver_728x90_1f

Op avontuur in Nederland
Een leerzame, maar vooral ook leuke periode, waarin de kandidaten elkaar (en zichzelf!) goed hebben leren kennen. De Boot Camp werd afgesloten met een eindpresentatie van alle kandidaten. Na dit alles werd voor Nederland Daisy dus gekozen als Pioneer. Daisy komt uit Utrecht en is journalist en filmmaker. Ze viel op door haar unieke invalshoek en originele video’s. Nieuwsgierig? Lees haar blogs en bekijk haar filmpjes! Vanaf september kun je haar avonturen in Nederland op de voet volgen via social media en haar blog op Reis-blogs.nl.