1 april geweest en nog geen belastingaangifte gedaan?

Geen probleem: de deadline voor de belastingaangifte is met een maand verplaatst, en je kunt deze nu tot 1 mei in plaats van 1 april indienen! De Belastingdienst heeft hiertoe besloten, omdat ze zelf niet in staat bleken om alle belastingaangiften binnen de gegeven tijd te verwerken. En dat is weer goed nieuws als jij zelf niet in staat bleek om jouw belastingaangifte binnen de gegeven tijd in te dienen! Maar wacht niet te lang, want hoe eerder jij je belasting terugvraagt, hoe eerder het geld op jouw rekening staat!

Geldt deze deadline ook voor jou?

Heb je een aangiftebrief van de Belastingdienst ontvangen? Dan ben je verplicht om vóór de deadline van 1 mei belastingaangifte te doen! Doe je dit niet, dan kan je een boete krijgen – de zogenaamde verzuimboete! Weet je nu al dat het jou niet gaat lukken de deadline te halen? Vraag uitstel van je belastingaangifte aan en doe dit natuurlijk voor de deadline afloopt!


Het hele jaar door belastingaangifte!

Heb je geen aangiftebrief ontvangen, maar weet of vermoed je dat je meer dan €45,- aan belastinggeld moet bij- of terugbetalen? Ook dan ben je verplicht om belastingaangifte te doen, alleen hoeft dit niet per se binnen de deadline! Doe je opzettelijk geen aangifte, dan kan je ook een boete krijgen – de zogenaamde vergrijpboete!

Als jij weet of vermoedt dat je meer dan €14,- kunt terugvragen, dan kan je dit het hele jaar door doen met de online aangiftetool van Hoeveelkrijgjij.nl; wij kunnen dit voor jou doen, omdat we door een de Belastingdienst gecertificeerd belastingconsulent zijn; via Hoeveelkrijgjij.nl kan je ook je belastingaangifte van 2011, 2012, 2013 en 2014 nog regelen!

Belasting terugvragen of betalen?

Dat bereken je snel en eenvoudig met de online rekentool van Hoeveelkrijgjij.nl! Berekenen of en hoeveel jij kunt terugvragen is gratis en vrijblijvend, en als je je belasting direct na de berekening wilt terugvragen, dan is dit met één druk op de knop geregeld; we rekenen hiervoor 10% van het teruggavebedrag met een max. van € 20,-, en dragen er zorg voor dat jouw belastingaangifte compleet en in orde bij de Belastingdienst terechtkomt!