Het vinden van de juiste boekhouder voor jouw boekhouding is nog niet zo eenvoudig als je in eerste instantie zou denken. Dit komt voornamelijk door het feit dat er ontzettend veel kandidaten zijn om uit te kiezen. Wij van hebben voor ogen om dit proces wat makkelijker te maken. Door gebruik te maken van het overzicht van Ageras is het een stuk eenvoudiger om de juiste boekhouder te vinden. Aangezien nog niet iedereen weet wat er komt kijken bij het vinden van de juiste boekhouder hebben we in dit artikel het nodige voor je op een rijtje gezet!

Hoe herken je een goede boekhouder?

Voordat we ingaan op het vinden van een goede boekhouder met behulp van Ageras is het handig om eerst even te kijken naar wat een boekhouder of accountant zo goed maakt. Wat zijn de kenmerken van een goede boekhouder? Een goede boekhouder heeft op de eerste plaats enorm veel kennis en expertise. Het is een persoon die altijd weer in staat is om jouw boekhouding op de juiste manier onder handen te nemen.


Hoe herken je een goede boekhouder?
Hoe herken je een goede boekhouder?

Een goede boekhouder is in staat om jou zijn certificaten en referenties te laten zien. Het is een persoon waarvan je zeker weet dat hij of zij echt alles weet over de boekhouding. Los van de kennis is een boekhouder in staat om met jou in gesprek te gaan om te bekijken wat er beter kan voor je financiële positie. Zo zal de boekhouder je bijvoorbeeld kunnen laten zien waar je bepaalde aftrekposten kunt gebruiken. Zoals je wel kunt begrijpen kan dit als gevolg hebben dat je aardig wat geld kunt besparen op jaarbasis ten tijde van de btw-aangiftes.

Een boekhouder vinden op Ageras, zo werkt het

Door de talloze aantallen aan boekhouders in het land is het van cruciaal belang om een goede selectie te maken. Het platform van Ageras maakt het een stuk eenvoudiger om de juiste boekhouder te vinden voor jouw bedrijf. Het eerste wat je moet doen is het formulier invullen.

Een boekhouder vinden op Ageras, zo werkt het
Een boekhouder vinden op Ageras, zo werkt het

Door kort te vertellen wat je zoekt in een boekhouder is het een stuk eenvoudiger om de juiste kandidaat te vinden. Aan de hand van dit formulier gaat het team van Ageras aan de slag om de juiste boekhouder te vinden. Is er een selectie gemaakt dan krijg je een aantal offertes in huis. Dankzij deze offertes zie je gelijk aan welke kosten je zal moeten denken.


Hoe kun je besparen met een boekhouder?

Gebruik maken van het formulier van Ageras is dé manier om kosten te besparen op jouw boekhouder. Het is namelijk zo dat de kosten sterk uiteen kunnen lopen. Dit heb je als dienstafnemer niet altijd door, je krijgt immers geen volledig overzicht. Wanneer je er echter voor kiest om gebruik te maken van Ageras zal je dit probleem niet meer hebben.

Hoe kun je besparen met een boekhouder?
Hoe kun je besparen met een boekhouder?

De offertes stellen je in de gelegenheid om de boekhouder te kiezen die past binnen je budget. Zo kom je nooit meer uit bij een boekhouder die eigenlijk te veel kosten in rekening brengt. Uit gegevens van de website blijkt dat je ruim 18% kunt besparen door gebruik te maken van Ageras.

Over Ageras

Ageras is al voor een lange tijd actief als het aankomt op het vergelijken van alle mogelijke soorten boekhouders. Door deze jarenlange ervaring weten zij precies waar ze op moeten letten bij het selecteren van de beste kandidaten. Ze zijn op dit moment in talloze landen actief. Niet alleen in Nederland, maar ook in de VS, Zweden en Noorwegen.

Over Ageras
Over Ageras

De uitstekende klantbeoordelingen laten zien dat het een bedrijf is wat de klant echt centraal weet te stellen. Door vandaag nog te kiezen voor Ageras zal het vinden van de juiste boekhouder ook voor jou een fluitje van een cent zijn. Voor je het weet ben je voorzien van een boekhouder die volledig aansluit bij wat je zoekt.