Hoewel inmiddels iedereen online koopt, weten slechts nog weinigen dat je op bijna al deze aankopen geld terug kan krijgen. Op bijvoorbeeld telecom abonnementen, (zorg)verzekeringen, kleding, electronica, hotelovernachtingen en vakanties, en nog veel meer.

CashbackTotaal.nl bijvoorbeeld geeft de namelijk de verkoopcommissies die zij ontvangen door aan hun gebruikers in de vorm van cashback.


Ontvang Cashback bij jouw favoriete online shops!

Wat levert online cashback bijvoorbeeld op?

  • € 75 op een mobiel abonnement
  • € 55 op een zorgverzekering
  • € 50 op een energiecontract
  • 10% op kleding
  • 7% op hotel
  • 3% op electronica

Het voordeel kan oplopen tot honderden euro’s per jaar. Bijna alle grote webshops zijn aangesloten bij CashbackTotaal.nl: Wehkamp, MediaMarkt, CoolBlue, KPN, Independer, Studentmobiel, Booking.com, etc. Maar ook honderden kleinere webshops zijn aangesloten en maken cashback mogelijk.

Hoe werkt het dan?

Het werkt super eenvoudig:


  1. Meld je aan bij CashbackTotaal.nl
  2. Klik via deze site door naar je favoriete webshop
  3. Shop daar zoals je gewend bent
  4. Na je aankoop krijg je geld terug!

Alles gaat verder automatisch: je ontvangt vanzelf bericht als je cashback geregistreerd is. Het enige wat je dan nog moet doen, is het aanvragen van een uitbetaling.

Online cashback- Met één klik geld terug op al je online aankopen

Online cashback- Met één klik geld terug op al je online aankopen

Kortingen & Aanbiedingen

Ook kortingscodes en aanbiedingen werken i.c.m. cashback. Nog goedkoper shoppen dan via een cashback website is dus eigenlijk niet mogelijk. Op CashbackTotaal.nl vind je bij iedere webshop ook de actuele kortingscodes en aanbiedingen.

Registreer nu gratis en krijgt altijd korting!

Engeland

Online cashback is in Engeland al een waar fenomeen en gebruiken meer dan 10 miljoen Engelsen een cashback website voor hun online aankopen. De verwachting is dat het de komende jaren ook zal doorbreken in Nederland.

Wil je meer weten over online cashback? Stel dan hieronder je vraag of surf naar ons forum!