Smartphone hoesjes zijn de afgelopen jaren een waar fashionstatement geworden. Met deze te gekke houten smartphone cover van Woodness weet je zeker dat je hip voor de dag komt. Bij de Woodness iPhone covers kun je ook gelijk een passende houten zonnebril uitzoeken! De smartphone hoesjes van Woodness zijn in zes verschillende houtsoorten te bestellen. Van blank esdoorn hout tot donker walnoot hout: voor elk seizoen een kleurtje. De houten zonnebrillen zijn er in 4 houtsoorten.

Oer-Hollands met een goed hart

Woodness is een Nederlandse webshop die nauw samenwerkt met de beste houtbewerkers. Hierdoor is de kwaliteit van de hoesjes van de bovenste plak. Elk product van webshop uit voorraad leverbaar en in 1 tot 3 werkdag(en) thuisbezorgd. Daarnaast worden zowel de houten zonnebrillen als houten telefoonhoesjes zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Voor elke boom die gekapt wordt voor het maken van de houten producten plant Woodness er in samenwerking met Trees For All drie terug.


Wat direct opvalt is hoe goed en makkelijk de hoesjes om je iPhone passen. Je schuift de twee losse helften van het hoesje als het ware om je mobiel heen, die vervolgens naadloos in elkaar klikken. Het nieuwe model van de Woodness hoesjes klapt open waardoor het scherm van je smartphone niet beschadigd raakt. Om dit hoesje open te laten klappen is leer gebruikt wat uiteraard gecombineerd wordt met hout. De binnenkant van de cover is voorzien van een dun laagje zachte stof, zodat je telefoon niet beschadigt en veilig verpakt zit in een stoere houten lijst. Het hout is zo geschuurd dat het materiaal erg zacht is en dus zo in je broekzak glijdt.

De houten telefoonhoesjes van Woodness zijn verkrijgbaar vanaf €16,95, de houten zonnebrillen kosten €49,95.

Prima korting

Voor de lezers van deze blog op Hoeveelkrijgjij is er nog een speciale kortingsactie. Met de kortingscode “sinterklaas” krijg je tot en met 5 december 20% korting op je bestelling bij Woodness.