Belastingmiddeling voor jongeren kan gemakkelijk een aantrekkelijk bedrag aan teruggave opleveren. Veel jongeren zijn zich niet bewust van deze mogelijkheid, terwijl zij als schoolverlaters uitstekend gebruik kunnen maken van deze regeling. Daarnaast zijn het bijvoorbeeld ZZP’ers en werknemers met flexibele contracten die er veel voordeel bij hebben.

 Laat hier gratis jouw teruggaven van middeling uitrekenen, geheel vrijblijvend!


Belastingmiddeling voor schoolverlaters

Met name schoolverlaters kunnen gebruik maken van de belastingmiddeling voor jongeren. Zij verdienen tijdens hun schooljaren over het algemeen nog slechts kleine bedragen of hebben zelfs nog helemaal geen belastbaar inkomen. Zodra zij een baan vinden stijgt het inkomen flink, waardoor je daar tevens belasting over gaat betalen. Ben je gaan werken en krijg je sindsdien een bruto maandelijks salaris van €2.200? Dan is de kans groot dat je een aanzienlijk bedrag terug kunt vragen door gebruik te maken van de belastingmiddeling voor jongeren.

Belastingmiddeling voor jongeren kan gemakkelijk €750 opleveren

Belastingmiddeling voor jongeren kan gemakkelijk €750 opleveren

€750 bij €2.200 bruto per maand

Op basis van €2.200 bruto per maand verdien je in een jaar tijd €26.000. Stel dat je daarvoor een belastbaar inkomen had van €0, dan heb je een flinke stap vooruit gemaakt. Indien je in 2011 nog op school zat en je vanaf januari 2012 bent gaan werken kun je bij de Belastingdienst aangeven dat je in 2011 €0 verdiende, dat het in 2012 ging om €26.000 en in 2013 weer om €26.000. Indien je de berekening maakt met betrekking tot de belastingteruggave voor jongeren kom je uit op een bedrag van €753, dat je eenvoudig terug kunt vragen door de Belastingdienst een brief te sturen.

Forum Hoeveelkrijgjij.nl

Stel hier je specifieke vragen en help elkaar verder!

Belastingmiddeling berekenen en aanvragen

Je kunt online je belastingbemiddeling berekenen, zodat je een beeld krijgt van het bedrag dat jij terug kunt vragen. Blijkt dat je recht hebt op een mooi bedrag en wil je dat terugvragen? Je kunt daarvoor een brief sturen aan de Belastingdienst, waarin je aangeeft dat je de inkomens in 3 bepaalde jaren wilt middelen. Je zorgt er daarmee voor dat de belastingmiddeling je gemakkelijk een paar honderd euro op kan leveren, waar jij leuke dingen van kunt gaan doen.


 Laat hier gratis jouw teruggaven van middeling uitrekenen, geheel vrijblijvend!

Heb je een vraag? Stel hem hieronder? Onze experts helpen je graag en delen hun kennis gratis!