Op Hoeveelkrijgjij.nl kun je bij vragen over het berekenen van je belastingteruggaaf en het indienen van je belastingaangifte via een chatvenster de hulp inschakelen van een van onze medewerkers; hij of zij probeert je vragen zo goed en snel mogelijk te beantwoorden, en jou zo verder te helpen. Elke week worden er op deze manier veel vragen gesteld en beantwoord. Afgelopen week stelden jullie de volgende vraag:

“Zijn jullie betrouwbaar?”

Deze vraag wordt keer op keer weer gesteld, en terecht: als jij je persoonlijke gegevens ergens achterlaat, wil je zeker weten dat ze in veilige handen zijn! Gelukkig kunnen wij van Hoeveelkrijgjij.nl deze vraag met een volmondig “ja” beantwoorden; waarom we dat kunnen, dat lees je hier!


Het SSL-certificaat

Alle gegevens die jij via de gratis online rekentool van Hoeveelkrijgjij.nl verstuurd, zijn beveiligd voor derden door middel van een SSL-certificaat. Wil jij je belastingteruggave berekenen met onze rekentool? Klik dan eens op het slotje in de adresbalk! Daar zie je dat de verbinding privé, en dus veilig, is! Je gegevens zijn versleuteld: ze worden gecodeerd verzonden en bij ontvangst weer gedecodeerd!

Forum Hoeveelkrijgjij.nl

Stel hier je specifieke vragen en help elkaar verder!

Geregistreerd en gecertificeerd!

Hoeveelkrijgjij.nl is een bij en door de Belastingdienst geregistreerd en gecertificeerd belastingconsulent. Onze registratie bij de Belastingdienst is vastgelegd onder een zogenaamd BECON-nummer; wij staan geregistreerd onder BECON-nummer 607.150. Hoeveelkrijgjij.nl verzendt jouw belastingaangifte met behulp van zogenaamd een PKI-overheidscertificaat: dit is een soort digitaal paspoort, waarmee persoonlijke gegevens op een veilige manier naar de overheid kunnen worden verzonden.

En Hoeveelkrijgjij.nl gebruikt uitsluitend door de overheid gecertificeerde programma’s voor het indienen van jouw belastingaangifte!


“Zijn jullie betrouwbaar?”

“Zijn jullie betrouwbaar?”

Nog niet helemaal overtuigd?

Bekijk dan eens onze reviews! Hier kun je de ervaringen van eerdere gebruikers nalezen; je zult zien dat meer dan 90% van deze gebruikers Hoeveelkrijgjij.nl aanbeveelt! Wil je nog meer informatie over onze werkwijze en/of ons bedrijf? Stel je vraag hier, dan nemen wij persoonlijk contact met je op!