Er is veel geknutseld. Heel veel. Met professionals zoals Ivan Beemster. Alle tools zijn uit de kast gehaald om een complete en gratis service neer te zetten voor jou: de online rekentool voor belastingteruggave. Zie hier rechts in beeld de knop om er gebruik van te maken!


Jongeren in het algemeen vergeten nog al eens dat ze recht hebben op belastingteruggave. Ze laten daarmee veel geld bij de Belastingdienst liggen, terwijl het eigenlijk heel eenvoudig is om het terug te halen. Je moet alleen even weten hoe. Daar helpen wij je bij, gewoonweg omdat we het doodzonde vinden dat er tot 80 miljoen euro jaarlijks terugvloeit in de schatkist. Jouw belastinggeld. Geld dat je in drie simpele stappen op je rekening kan laten storten. 


Verdien honderden euro’s in slechts vijf minuten
Dat nieuws van die €80 miljoen euro “weggegooid” geld vonden we dusdanig schokkend dat we deze site zijn begonnen. En ja, we vragen inderdaad een vergoeding voor onze diensten, het onderhouden van deze site kost nu eenmaal ook wat. Maar laten we wel wezen: de vergoeding die we vragen is te verwaarlozen als je bedenkt wat je ermee terug kunt verdienen. We vragen 10% van jouw teruggave met een absoluut maximum van €20,-. Een schijntje bij een gemiddelde teruggave van €300,-.

Bejamin Boon uit Haarlem
Zo simpel! Waarom kan de Belastingdienst het niet zo makkelijk maken?

Waarom jongeren zo massaal geen belasting terugvragen, daar zijn we nog niet helemaal achter. Het kan zijn dat het toch wat ingewikkeld is, of het ligt simpelweg aan het feit dat het niet bekend is dat je je geld bij de Belastingdienst terug kan vragen. Daar willen wij graag verandering in brengen. Jouw hulp kunnen we hierin goed gebruiken. Vind jij ook dat er al genoeg geld in de schatkist terecht komt? Help ons dan en laat de mensen om je heen weten dat er geld op ze ligt te wachten. Wil je weten hoeveel belasting jij nog terug kunt krijgen. Doe dan onze belastingcheck, die kost je niets, maar maakt je wel veel wijzer.

Zie je tijdens de rondgang op de site verbeterpunten? Laat het ons vooral weten! Wij werken actief aan een site die voor iedereen zo makkelijk mogelijk moet kunnen worden benaderd, zodat we die €80 miljoen weer terug kunnen laten vloeien naar waar ze horen: de hardwerkende jongeren, die naast hun studie vaak ook nog meerdere bijbanen hebben.


Persaanvragen

Wilt u publiceren over Hoeveelkrijgjij.nl, of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via info@hoeveelkrijgjij.nl.