Op Hoeveelkrijgjij.nl kun je bij vragen over het berekenen van je belastingteruggaaf en het indienen van je belastingaangifte via een chatvenster de hulp inschakelen van een van onze medewerkers; hij of zij probeert je vragen zo goed en snel mogelijk te beantwoorden, en jou zo verder te helpen. Bij lastige vragen kan bovendien de hulp worden ingeschakeld van een van onze belastingexperts, die jouw vraag per e-mail persoonlijk beantwoordt. In deze blog behandelt een medewerker customer service and webcare van Hoeveelkrijgjij.nl een veel gestelde vraag.

Op Hoeveelkrijgjij.nl bereken je binnen een paar minuten gratis en vrijblijvend op hoeveel belastingteruggave jij recht hebt. Als je er na de berekening voor kiest om je belastingaangifte verder door ons te laten afhandelen, dan zijn hieraan kosten verbonden. Deze week vroegen velen van jullie:


Waarom moet ik betalen als jullie mijn belastingaangifte doen?

Eigenlijk draagt de vraag het antwoord al in zich: wij doen voor jou je belastingaangifte! Als je ervoor kiest je belastingaangifte door Hoeveelkrijgjij.nl te laten indienen, dan betaal je voor deze extra service. Een van onze belastingexperts controleert de gegevens die jij hebt ingediend, zorgt dat jouw belastingaangifte compleet en in orde is, en verstuurt de aangifte vervolgens naar de Belastingdienst. Als je gebruikt maakt van onze service kun je je belastingaangifte het hele jaar door en voor de afgelopen vijf jaar (2010, 2011, 2012, 2013 en 2014) laten indienen.

Jouw bijdrage wordt ook gebruikt om andere services die onze site biedt, zoals de online rekenhulp, gratis te houden voor alle jongeren die onze site bezoeken; waarschijnlijk heb jij zelf ook gebruikgemaakt van onze gratis online rekenhulp! Op Hoeveelkrijgjij.nl vind je als scholier of student bovendien heel veel handige informatie: over belastingen, studeren, verzekeringen, toeslagen, werken en reizen.

Een kijkje achter de schermen bij Hoeveelkrijgjij.nl

Een kijkje achter de schermen bij Hoeveelkrijgjij.nl

Hoeveel kost het me als ik mijn belastingaangifte door jullie laat doen?

Als je ervoor kiest je belastingaangifte door Hoeveelkrijgjij.nl te laten doen, dan betaal je naar draagkracht. Je betaalt 10% van het berekende teruggavebedrag, met een maximumbedrag van € 20,-. Een voorbeeld: als je recht hebt op een belastingteruggave €50,- dan betaal je ons €5,- voor het indienen van jouw belastingaangifte; als je recht hebt op €150,-, dan betaal je €15,-; als je recht hebt op €1500,-, dan betaal je (het maximumbedrag) €20,-.


De keuze is aan jou!

Het berekenen van je belastingteruggave is en blijft gratis! Of je er na de berekening voor kiest om zelf je belastingaangifte te doen of om dit door Hoeveelkrijgjij.nl te laten doen, die keuze is aan jou. Bereken eerst maar eens of en hoeveel geld jij dit jaar kunt terugvragen!