Hoeveelkrijgjij.nl vindt het belangrijk jouw aangifte af te handelen op een veilige en betrouwbare manier. Daarom zijn we als belastingadviseur geregistreerd bij de Belastingdienst en maken we voor het doen van belastingaangiften gebruik van gecertificeerde programma’s.

 

Aangifte Regelen 

“Vraag in een paar stappen je loonheffing terug. Met Hoeveelkrijgjij.nl bereken je snel je belastingteruggave, en kun je tegen lage kosten je aangifte laten doen.”

 

BECON geregistreerd

Een beconnummer, wat staat voor belastingconsulentennummer, is het nummer waarmee een belastingadviseur staat geregistreerd bij de Belastingdienst. Hoeveelkrijgjij.nl staat met beconnummer 607.150 geregistreerd.

PKI Overheidscertificaat

logo PKI OverheidBij het verzenden van je belastingaangifte maakt Hoeveelkrijgjij.nl gebruik van een PKI Overheidscertificaat. Zo’n certificaat is een soort digitaal paspoort, waarmee we als belastingadviseur op een heel veilige manier jouw gegevens naar de overheid kunnen verzenden.

Verder maakt Hoeveelkrijgjij.nl gebruik van de diensten van een door de overheid gecertificeerde partij om jouw aangifte snel en foutloos in te dienen.

Heb je nog vragen over hoe wij werken? Neem dan gerust via deze pagina contact met ons op.