Wist jij dat je elk jaar geld terug kan vragen aan de belastingdienst omdat zij een deel voor jou inhouden? Op basis van de uren die jij werkt, betaal je belasting maar je hebt ook recht op kortingen. En deze kortingen zorgen ervoor dat jij vaak te veel betaald. En dit kan jij eenvoudig terugkrijgen! Lees snel verder.

Klik hier voor de gratis online rekentool!

Bijbaan? Belasting terugvragen!

We hebben bijna allemaal een bijbaan en daar werken we hard. In de horeca, supermarkt of iets anders; het is hard werken voor niet al heel veel geld. De een verdiend meer dan de ander maar wist je dat jouw werkgever geld betaald aan de belastingdienst? Maar jij krijgt korting op deze belasting en deze korting kan jij terugvragen!

En, wist je zelfs dat je de belastingteruggave tot vijf jaar terug in de tijd kan doen! Om het optimale en juiste bedrag te berekenen, doe dan snel de volgende check/klik op onderstaande button:

Bereken hier snel en gratis jouw teruggave!

 

Kortingen

De belastingdienst biedt bepaalde kortingen. Bijvoorbeeld “algemene korting” of “arbeidskorting.” En dit bedrag kan jij van de belastingdienst terugvragen maar dit is wel afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Dat is onder andere je leeftijd, het aantal uren wat je gewerkt hebt, je salaris en het feit of jij de zogenoemde “loonheffingskorting” wel of niet toepast. Kortom, een hele hoop informatie maar wij kunnen jou hierbij helpen. Met de onderstaande module bereken wij samen wat jij exact terug kan krijgen van de belastingdienst. De een krijgt €25,- en de ander €500,-

 

De gemiddelde teruggave is € 300,00 per jongere! Bereken snel waar jij recht op hebt!

 

 

En? Heb je nog prangende vragen over dit onderwerp? Stel ze op onze Facebook-pagina en wij reageren super snel!