Veel Nederlanders hebben recht op belastingteruggave maar doen hier verder niets mee. De Belastingdienst verdient per jaar honderden miljoenen euro’s omdat belasting niet terug gevraagd wordt. Vandaar dat wij van Hoeveelkrijgjij.nl iedereen de mogelijkheid bieden om snel te achterhalen óf je belastinggeld terugkrijgt en zo ja, hoe veel belasting je terug kan vragen. Speciaal daarvoor hebben we een tool ontwikkeld waarmee je binnen vijf minuten weet hoe en wat. En het beste is: hij is helemaal gratis.

Hoe veel krijg jij? Vraag nu je belasting terug!

Heb ik recht op teruggave van mijn loonheffing?

Niet iedereen heeft recht op belastingteruggave: je moet aan een aantal voorwaarden voldoen voordat je belasting terug kan vragen. Maar eerst is het misschien goed om te kijken hoe loonheffing eigenlijk werkt.

Iedere werkgever is verplicht de belasting over je loon alvast in te houden en direct aan de fiscus af te staan. Deze loonheffing is een bepaald percentage van je loon en is gebaseerd op hoe veel je dat jaar zou verdienen als je de baan full time aan zou houden. Als je dat niet doet, dan sta je dus te veel loonheffing af!

Vooral als jongere of student met een bijbaan, of als je slechts een gedeelte van het jaar full-time hebt gewerkt loont het om je belasting terug te vragen. Wel full-time gewerkt? Dan kan het zijn dat je dankzij verschillende aftrekposten recht hebt op belastingteruggave, bijvoorbeeld omdat je studiekosten hebt gemaakt of kosten hebt gemaakt vanwege een ziekte. Wil je snel weten of je recht hebt op teruggave van loonheffing? Neem dan vijf minuten de tijd om de gratis tool in te vullen:

Binnen vijf minuten weten hoe veel jij terugkrijgt? Doe nu de gratis check!

Je belastingteruggave snel en veilig geregeld

In plaats van zelf digitaal aangifte te doen met het T Biljet of Tj Biljet, kun je ook ons je belastingteruggave laten doen. Ons team van belastingprofessionals doet al het werk, terwijl jij gewoon kan chillen. Niet alleen hoef je je zelf niet te verdiepen in alle regels en belastingposten, je weet ook zeker dat je alle belasting terugkrijgt waar je recht op hebt: dankzij onze ervaring kunnen wij voor onze klanten het maximale bedrag terugvragen. Daarbij loop jij geen enkel risico op onnodige kosten: wij werken namelijk volgens het “no tax, no pay”-principe. Krijg jij geen belasting terug? Dan hoef je niets te betalen!

Wil je nu je loonheffing terugvragen? Klik dan snel: