Heb jij in de afgelopen 3 jaren een sterk wisselend inkomen gehad, ga dan belasting middelen. Grote kans dat jij daardoor veel belastinggeld terug kunt krijgen. Want wanneer jij over 3 jaren wisselende inkomens hebt gehad (uit werk of woning), dan kun je die ingehouden belasting met voordeel middelen.

Reken gratis jouw voordeel uit!

Dankzij Hoeveelkrijgjij.nl bereken je snel jouw belastingvoordeel als je nu gaat middelen.

 

Wat is belasting middelen?

Met belasting middelen bereken je je gemiddelde inkomen over 3 jaar. Vaak zal dit gemiddelde inkomen in een lager belastingtarief vallen dan het hoogste inkomen in deze periode. Grote kans dat je hierdoor naar alle waarschijnlijkheid meer belasting hebt betaald dan dat je over dat gemiddelde inkomen zou hebben betaald… Daarom: Belasting Middelen! Hiermee kun jij dat verschil terugkrijgen van de Belastingdienst.

Hoe werkt belasting middelen?

Belasting middelen werkt wanneer je aan de onderstaande voorwaarden voldoet:

  • Drie opeenvolgende definitieve en onherroepelijke aanslagen of het correcte jaarinkomen op basis van je jaaropgave (indien je geen verzoek tot aangifte in dat jaar hebt ontvangen)
  • Aangezien je vaker de mogelijkheid hebt om belasting te middelen, is de voorwaarde dat de gebruikte jaren elkaar niet overlappen. Je aanvraag betreft altijd 3 opeenvolgende kalenderjaren
  • De aanvraag dient te worden gedaan binnen 36 maanden nadat de laatste aanslag definitief is geworden
  • Je hebt de 3 jaren waarover je je middeling wilt aanvragen belasting betaald in Nederland
  • Daarnaast stelt Hoeveelkrijgjij.nl als additionele voorwaarde dat je gedurende het middelingstijdvak jonger dan 65 jaar was. Dit aangezien de berekening in dat geval dient te worden aangepast op de individuele situatie.
Deze belasting middelingen opsomming van voorwaarden hebben wij van de officiële regels over belasting middelen welke je hier vindt. Ook kun je contact opnemen met de Belastingtelefoon op het gratis telefoonnummer 0800-0543 voor vragen over middelen. Of lees voor.

Middelen belasting in cijfers

Circa 300.000 Nederlanders hebben recht op middeling. Dit blijkt uit onderzoek. Wist jij dat slechts 12.000 van deze 300.000 personen een aanvraag indient bij de Belastingdienst. Wij hopen dat je door gebruik van deze service kunt profiteren van dit belastingvoordeel.

 

Jouw partner in middelen

Wij regelen voor jou het middelen van je belasting(druk):Hoeveelkrijgjij.nl. Wij bieden een gratis rekentool aan, net als onze gratis belasting teruggave tool!
De missie van Hoeveelkrijgjij.nl is simpel en transparant: mensen met wisselende inkomens helpen om geld terug te krijgen van de Belastingdienst op een makkelijke, snelle & betrouwbare manier via de regeling middeling.

Reken gratis jouw voordeel uit!

Dankzij Hoeveelkrijgjij.nl bereken je snel jouw belastingvoordeel als je nu gaat middelen.

 

Reken gratis jouw voordeel uit

Dankzij Hoeveelkrijgjij.nl bereken je snel jouw belastingvoordeel als je nu gaat middelen.

Aldus de oprichter Frits Kok:

Sinds 15 september 2008 is het economisch landschap drastisch veranderd. Veel mensen voelen de effecten van de crisis in hun portemonnee. Middeling is een regeling waarbij de Belastingdienst je de mogelijkheid biedt om aan extra geld te komen. Onderzoek wijst uit dat circa 300.000 Nederlanders recht hebben op middeling, maar dat slechts 12.000 een aanvraag indienen bij de Belastingdienst. Wij hopen dat je door gebruik van onze service kunt profiteren van dit belastingvoordeel.

Belasting middelen, 200% garantieregeling

Hoeveelkrijgjij.nl is er van overtuigd dat, wanneer jij aan de eerder genoemde voorwaarden voldoet, de Belastingdienst je aanvraag zal honoreren. Wanneer dit, om welke reden dan ook, niet het geval is, dan ontvang jij van ons het geld terug. Plus 20 euro extra!Inderdaad, een 200% garantieregeling. Je kunt dus concluderen dat een aanvraag voor het middelen van belasting bij ons jou sowieso geld oplevert!